Imaginea alaturata este primul teaser al conceptului pe care"> Primul pas spre viitorul Audi A9 - Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate

Primul pas spre viitorul Audi A9

Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate > Blog > Stiri 2014 > Primul pas spre viitorul Audi A9

Primul pas spre viitorul Audi A9

15 octombrie 2014 / 4863 / Stiri 2014
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Imaginea alaturata este primul teaser al conceptului pe care Audi il va prezenta in noiembrie, la Salonul de la Los Angeles. Intr-un comunicat de presa, Audi anunta debutul unei noi ere in designul marcii, acesta fiind primul show car realizat sub indrumarea noului sef de design, Marc Lichte.

Acest concept va sta la baza viitorului model de serie A9. Dupa toate probabilitatile, este vorba de o caroserie in stil coupe cu 5 usi, a carei lungime va depasi 5 metri.

Platforma tehnica este MLB, cea care va fi utilizata si la viitoarea generatie A8. De altfel, viitorul A9 se va raporta la A8 asa cum s-a intamplat pana acum cu „perechile” A4-A5 si A6-A7. Va avea un pronuntat caracter sportiv, inclusiv in materie de motorizari, unde varful de gama va dispune de 600 CP! Astfel dotat, viitorul Audi A9 va rivaliza cu coupe-urile supersportive cu 4 usi, gen Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide.

sursa: www.24auto.ro

You Might Also Like

Noul Audi Q7, in ianuarie 2015
14 decembrie 2014
Noul BMW X6
2 noiembrie 2014

AI NEVOIE DE AJUTOR PT A GASI O MASINA?

Contacteaza-ne
Compare List