Noul MINI ofera o atractie instantanee, dar este si foarte b"> Noul MINI: un original al prezentului si "clasic al viitorului" - Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate

Noul MINI: un original al prezentului si „clasic al viitorului”

Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate > Blog > Stiri 2014 > Noul MINI: un original al prezentului si „clasic al viitorului”

Noul MINI: un original al prezentului si „clasic al viitorului”

31 octombrie 2014 / 4809 / Stiri 2014
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Noul MINI ofera o atractie instantanee, dar este si foarte bine echipat pentru a fi fascinant pe termen lung. In ceea ce-i priveste pe cititorii revistei auto Auto Bild Klassik, cea mai noua generatie a automobilului premium de clasa mica are deja tot ce ii trebuie pentru a deveni un clasic de durata. Acestia au votat noul MINI „Classic of the Future” (Clasicul Viitorului) in categoria automobilelor de clasa mica si compacta. Datorita acestor voturi, noua editie a originalului britanic a fost distinsa cu „Golden Classic Steering Wheel”.

Despre foarte putine automobile se poate spune ca au acele proprietati care le deosebesc clar de actualul mediu concurential, in timp ce isi demonstreaza potentialul clasic inca de timpuriu. Noul MINI are tot ce ii trebuie: o traditie unica a marcii, statutul actual de original al segmentului premium din clasa mica si tehnologie de pionierat. Chiar si la 55 de ani dupa lansarea versiunii clasice Mini, principiul de baza al marcii – utilizarea inteligenta a spatiului – si manevrabilitate agila, cunoscuta drept sentiment go-kart, nu si-au pierdut nimic din atractie. Designul autentic, stilul unic si placerea condusului sunt calitati perene care ofera si noului MINI o atractie de durata.

Acesta este al cincilea an in care „Golden Classic Steering Wheel” este decernat. Premiul se bazeaza pe rezultatele voturilor cititorilor Auto Bild Klassik, sondaj in care sunt rugati sa-si aleaga favoritele in mai multe categorii, inclusiv „Classics of the Year” (Clasicul Anului), „Find of the Year” (Descoperirea Anului), „Restoration of the Year” (Restaurarea Anului) si „Classic of the Future” (Clasicul Viitorului). Astfel, printre castigatori se numara nu doar automobile emblematice pentru istoria auto, raritati spectaculoase si specimene exotice salvate de la disparitie, ci si modele actuale a caror atractie speciala pentru cele mai noi generatii de pasionati este deja evidenta.

„Golden Classic Steering Wheel” este al doilea premiu de acest fel pe care noul MINI il primeste in decurs de cateva luni, dupa ce a castigat in primavara voturile cititorilor „Motor Klassik”. De aceasta data, noul MINI a ocupat primul loc in clasamentul automobilelor de clasa mica si a fost votat si „Classic of the Future”.

sursa: www.24auto.ro

You Might Also Like

Noul Audi Q7, in ianuarie 2015
14 decembrie 2014
Noul BMW X6
2 noiembrie 2014

AI NEVOIE DE AJUTOR PT A GASI O MASINA?

Contacteaza-ne
Compare List