Delphi a lansat in premiera pe piata, Sistemul Integrat Rada"> Delphi doteaza noul Volvo XC90 cu cel mai sofisticat pachet de siguranta - Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate

Delphi doteaza noul Volvo XC90 cu cel mai sofisticat pachet de siguranta

Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate > Blog > Stiri 2014 > Delphi doteaza noul Volvo XC90 cu cel mai sofisticat pachet de siguranta

Delphi doteaza noul Volvo XC90 cu cel mai sofisticat pachet de siguranta

17 octombrie 2014 / 4653 / Stiri 2014
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Delphi a lansat in premiera pe piata, Sistemul Integrat Radar si Camera Video, pe automobilele Volvo. Astfel, noul Volvo XC90 este echipat cu sistemul Delphi RACam, care permite o gama larga de caracteristici de siguranta activa.

In cadrul cooperarii cu Volvo Cars, Delphi Automotive ofera cel mai cuprinzator si cel mai sofisticat din punct de vedere tehnologic pachet standard de siguranta, dintre cele disponibile in industria de automobile. Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Paris, noul Volvo XC90 este prima masina din lume care are integrat sistemul de franare automata in intersectii.

Sistemul utilizeaza tehnologia integrata Radar and Camera Sensor Fusion System (RACam), fiind primul sistem de acest fel din industria auto. RACam incorporeaza detectarea radar, detectarea video si fuziunea datelor intr-un singur modul care asigura optiunea cruise control adaptiv, avertizarea la parasirea benzii de circulatie, alarmarea pentru a evita o coliziune si franarea autonoma pentru pietoni, vehicule, animale si alte obiecte generale. XC90 mai contine si cea de a doua generatie a radarului Delphi cu raza mica de 76GHz,  care asigura detectarea unghiului mort, sistemul integrat de schimbare a benzii de circulatie si alerta Cross Traffic.

sursa: www.24auto.ro

You Might Also Like

Noul Audi Q7, in ianuarie 2015
14 decembrie 2014
Noul BMW X6
2 noiembrie 2014

AI NEVOIE DE AJUTOR PT A GASI O MASINA?

Contacteaza-ne
Compare List