Surprinsi de succesul inregistrat de Mercedes cu modelul CLA, german"> Audi TT Sportback prefigureaza un rival pentru Mercedes CLA - Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate

Audi TT Sportback prefigureaza un rival pentru Mercedes CLA

Damis Auto Focsani - DMS Auto Rulate > Blog > Stiri 2014 > Audi TT Sportback prefigureaza un rival pentru Mercedes CLA

Audi TT Sportback prefigureaza un rival pentru Mercedes CLA

2 noiembrie 2014 / 5043 / Stiri 2014
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Surprinsi de succesul inregistrat de Mercedes cu modelul CLA, germanii de la Audi iau si ei in calcul lansarea unui coupe compact dotat cu patru usi. Un prim pas in acest sens a fost deja facut, producatorul auto din Ingolstadt sosind la Paris alaturi de un concept-car pe nume TT Sportback.

Inaugurat in anul 2004 de modelul Mercedes CLS, segmentul coupe-urilor in patru portiere isi continua ascensiunea fulminanta reusita in ultima perioada de timp si anunta noi optiuni pentru adeptii sai din intreaga lume.

Desi pentru moment poarta titulatura de concept car, versiunea Sportback a ultimului Audi TT pare deja gata de productie, jantele pe 21 inch reprezentand practic singurul detaliu notabil care ne anunta ca nu avem de-a face cu un automobil de serie

 

Nu de alta, dar nici macar aspectul interior nu aduce surprize majore, exceptie facand cele patru scaune sport individuale, despartite de o consola centrala ce se intind de-a lungul intregului cockpit.

Trecand la chestii cu adevarat relevante, noul Audi TT Sportback are o lungime de 4.47 metri, in timp ce ampatamentul sau masoara un total de 2.63 metri. Comparativ cu Mercedes CLA, concept car-ul din Ingolstadt este semnificativ mai scurt – cu 160, respecitv 69 milimetri, insa ar trebui sa ofere un plus de spatiu la nivelul capului datorita liniei plafonului similare unui fastback.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noul Audi TT Sportback impresioneaza in special prin motorizarea turbo de doi litri ascunsa sub capota, ce dezvolta un total de 400 cai putere si 450 Newton-Metri.

Echipat cu o transmisie S tronic in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, concept car-ul din Ingolstadt accelereaza de la 0 la 100 km/h ora in numai 3.9 secunde. In ciuda performantelor remarcabile, consumul mediu de carburant nu depaseste sapte litri la 100 kilometri.

sursa: www.4tuning.ro

You Might Also Like

Noul Audi Q7, in ianuarie 2015
14 decembrie 2014
Noul BMW X6
2 noiembrie 2014

AI NEVOIE DE AJUTOR PT A GASI O MASINA?

Contacteaza-ne
Compare List